Vlooienbestrijding

Bij VDM Ongediertebestrijding bent u aan het juiste adres voor een snelle vlooienbestrijding. 

De vlo

Een vlo is een bloedparasiet en leeft van dierlijk bloed, en het is een bekend voorbeeld van ongedierte en bestrijding hiervan. Mensen kunnen ook door vlooien gebeten worden wat resulteert in rode jeukende bultjes. Er zijn op de wereld rond de 2500 soorten vlooien. De katten vlo is de meest voorkomende vlo in Nederland. De katten vlo kan niet leven van mensenbloed maar lust wel graag het bloed van uw kat of hond. Het leven van de vlooien speelt zich vooral af in kieren en op de grond rondom de gastheer (hond, kat, enzovoort). Als de vlo weer bloed nodig heeft bespringt hij zijn gastheer een neemt een bloedmaaltijd. Na de bloedmaaltijd leggen vlooien tientallen eitjes. Reden genoeg om vlooienbestrijding te starten!
Vlooienbestrijding

Herkennen van vlooien

anneer u vlooien tegenkomt is de kans groot dat er meer zijn. Hoe eerder bestrijding van de vlooien start hoe beter. De vlo is te omschrijven als een klein roodbruin beestje. Wanneer uw huisdier niet van voeding is veranderd en ineens begint te krabben is de kans groot dat uw huisdier last heeft van vlooien. Wanneer u op onverklaarbare wijzen rode bultjes en jeuk heeft kan dit duiden op een vlooien beet. Om te beginnen met de vlooienbestrijding kunt u zelf alvast goed schoonmaken en stofzuigen. Door middel van stofzuigen zuigt u de vlooien in alle levensstadia op. Na het stofzuigen is het belangrijk om de stofzuigerzak in een buitencontainer weg te gooien om er zeker van te zijn dat het probleem niet in huis wordt gehouden. Helaas is alleen stofzuigen niet voldoende om het vlooienbestrijding volledig te laten werken, een professionele bestrijding kan noodzakelijk zijn. VDM Ongediertebestrijding behandelt de ruimtes waar de vlooien aanwezig zijn met een bestrijdingsmiddel dat dodelijk is voor vlooien. VDM Ongediertebestrijding snapt dat u zo snel mogelijk van het vlooienprobleem af wil zijn. Daarom komt er zo spoedig mogelijk een gediplomeerde specialist bij u langs om u van dit probleem af te helpen. Heeft u na de afgesproken termijn waarop het gif uitgewerkt is nog steeds last van vlooien? Dan verzorgt VDM Ongediertebestrijding een gratis nabehandeling.

VDM Ongediertebestrijding snapt dat u zo snel mogelijk van het probleem af wil, daarom zorgen wij ervoor dat er zo snel mogelijk (vaak binnen 24 uur) een specialist bij u voor de deur staat!  Met VDM Ongediertebestrijding bent u snel, professioneel en gegarandeerd van het ongedierte af met het beste resultaat zonder ongewenste bijwerking voor mens en milieu. 

VDM Ongediertebestrijding is bekend met alle soort ongediertebestrijding. Heeft u overlast? Neem snel contact met ons op.