Wespenbestrijding Bussum

Neem contact op met VDM Ongediertebestrijding voor wespenbestrijding in Bussum

Professionele en snelle wespenbestrijding in Bussum

VDM Ongediertebestrijding heeft al jaren ervaring met het bestrijden van wespen en wespennesten. Wij begrijpen problemen snel en onze bestrijders zorgen voor een zeer effectieve bestrijding van wespen en ander ongedierte. Alle ongediertebestrijders zijn gecertificeerd en hebben veel ervaring. VDM Ongediertebestrijding werkt veel voor particulieren en voor bedrijven. Plan nu vrijblijvend een afspraak en laat onze experts een plan van aanpak maken voor het bestrijden van ongedierte in of rond uw woning. 

 

Neem vrijblijvend contact op voor wespenbestrijding in Bussum

wespenbestrijding s-gravenland

Hoe werkt wespenbestrijding?

De werkwijze om een wespennest te bestrijden is als volgt:

  • Allereerst wordt gekeken waar het nest zich bevindt;
  • Vervolgens wordt gekeken hoe het wespenprobleem het best opgelost kan worden;
  • Wanneer de inspectie is uitgevoerd wordt overgegaan tot actie. Beschermende kleding moet ervoor zorgen dat de wespen niet kunnen steken en het nest op een veilige wijze kan worden verwijderd. 

Waar mogelijk gebruiken wij geen gif en verwijdert VDM Ongediertebestrijding het hele nest. Mocht er geen mogelijkheid zijn om de wespenbestrijding zonder bestrijdingsmiddel te voltooien, dan spuiten wij gif poeder in het nest waardoor het vaak al binnen 24 uur niet meer actief is. Lees meer op onze pagina over wespenbestrijding. 

VDM Ongediertebestrijding logo

Over VDM Ongediertebestrijding

VDM Ongediertebestrijding staat voor een snelle en zorgvuldige service. Wij begrijpen dat het vervelend is om het woongenot te verliezen. In sommige gevallen geven plaagdieren zelfs een onveilig gevoel in uw eigen huis. Wij doen er dan ook alles aan om op een veilige, verantwoorde manier de problemen te bestrijden. Veel vormen van particuliere bestrijding van de plaagdieren hebben weinig effect, of werken zelfs averechts. Wij adviseren dan ook altijd om een expert naar de problematiek te laten kijken. Wacht niet tot het te laat is, zoals vaak gebeurt. Hoe eerder het probleem wordt aangepakt, hoe eenvoudiger het meestal gaat.