Zilvervisjes bestrijding

Bij VDM Ongediertebestrijding bent u aan het juiste adres voor een snelle zilvervisjes bestrijding. 

Het zilvervisje

Zilvervisjes, papiervisjes en ovenvisjes behoren tot de Franjestaarten. Het zijn langwerpige, afgeplatte insecten. Je herkent ze aan sprieten op het uiteinde van het lijf. Deze insecten worden tussen de 0,5 en 2 cm lang.

Professionele zilvervisjes bestrijding

Ziet u in uw woning of kantoor zilvervisjes wegschieten? Dan is het verstandig om een ongediertebestrijder in te schakelen. Franjestaarten planten zich snel voort. Hierdoor lost het probleem zich niet vanzelf op. Professionele bestrijding van de zilvervisjes is vaak de enige oplossing. Franjestaarten zijn voor uw gezondheid niet schadelijk. U kunt er echter wel allergisch voor zijn.
Zilvervisje

Drie verschillende soorten

  • Zilvervisjes wordt ook wel suikergasten genoemd. Zilvervisjes zijn lichtschuw. Een ideale temperatuur is 25 graden. Ook een luchtvochtigheid van 75% of hoger vinden ze fijn. Ze planten zich goed voort in ruimtes die in de winter niet afkoelen. Ruimtes waar een hoge luchtvochtigheid heerst zijn ideaal. Denk hierbij aan keukens of badkamers. Ze voeden zich met koolhydraten. Daarnaast kunnen ze enkele maanden zonder voedsel. Dit maakt de bestrijding van de zilvervisjes nog lastiger. De beestjes richten alleen in grote getalen schade aan. Voorwerpen zoals boeken, kleding en synthetisch materiaal. Voorkomen kan door de tempratuur laag te houden. Ook de luchtvochtigheid onder de 50% houden helpt.
  • Papiervisjes lijken erg op de zilvervisjes. Verschillen zijn dan ook met het blote oog niet te zien. Papiervisjes zijn net als de zilvervisjes lichtschuw. De ideale tempratuur is 24 graden. Ze komen het meest voor op vrij droge plaatsen. Er zijn ook uitzonderingen zoals in wc’s en badkamers. Papiervisjes eten voornamelijk koolhydraten. Ook kunnen ze een aantal maanden zonder voedsel. Dit bevordert de bestrijding van het papiervisje of zilvervisje niet. In grote aantallen kunnen papiervisjes schaden aanbrengen. Denk hierbij aan voorwerpen zoals boeken, behang, postzegels en kleding. Voorkomen kan door de tempratuur in huis laag te houden. Ook helpt het naden en kieren te dichten.
  • Ovenvisje lijkt veel op het zilvervisje. Beide leven tevens op warme plaatsen. Het ovenvisje leeft het liefst achter ovens in bakkerijen. Het ovenvisje wordt al langere tijd niet meer waargenomen in Nederland.
    Zilvervisjes bestrijding kan lastig zijn. Om de beestjes zo snel mogelijk uit de woning te krijgen is professionele hulp aan te raden. VDM Ongediertebestrijding staat graag voor u klaar om u van het probleem af te helpen. Neem contact op.

VDM Ongediertebestrijding snapt dat u zo snel mogelijk van het probleem af wil, daarom zorgen wij ervoor dat er zo snel mogelijk (vaak binnen 24 uur) een specialist bij u voor de deur staat!  Met VDM Ongediertebestrijding bent u snel, professioneel en gegarandeerd van het ongedierte af met het beste resultaat zonder ongewenste bijwerking voor mens en milieu. 

VDM Ongediertebestrijding is bekend met alle soort ongediertebestrijding. Heeft u overlast? Neem snel contact met ons op.