Over ons

VDM Ongediertebestrijding staat voor een snelle en zorgvuldige service. Wij begrijpen dat het vervelend is om het woongenot te verliezen.
Snelle en zorgvuldige service

Ongedierte op een veilige en verantwoorde manier bestrijden

VDM Ongediertebestrijding staat voor een snelle en zorgvuldige service. Wij begrijpen dat het vervelend is om het woongenot te verliezen. In sommige gevallen geven plaagdieren zelfs een onveilig gevoel in uw eigen huis. Wij doen er dan ook alles aan om op een veilige, verantwoorde manier de problemen te bestrijden. Veel vormen van particuliere bestrijding van de plaagdieren hebben weinig effect, of werken zelfs averechts. Wij adviseren dan ook altijd om een expert naar de problematiek te laten kijken. Wacht niet tot het te laat is, zoals vaak gebeurt. Hoe eerder het probleem wordt aangepakt, hoe eenvoudiger het meestal gaat.
Ongediertebestrijding

VDM

VDM Ongediertebestrijding is een jonge onderneming. Het bedrijf is opgericht in 2020 door Jordy van der Meer. Door zijn beroep als glazenwasser is hij vaak in aanraking gekomen met plaagdieren in alle soorten en maten. Wespennesten onder dakpannen, verzakkingen rond het huis veroorzaakt door ratten en steenmarters. Ongedierte zoals dit houdt zich vaak schuil in een nest in het dak. In deze daken hebben ze vrij spel. De plaagdieren werden vaak opgemerkt voordat de bewoners zelf de nadelen ervan hadden ondervonden.

Jordy van der Meer

Even voorstellen...

Jordy heeft een opleiding gevolgd bij het KAD (Kennis-en Adviescentrum Dierplagen) in Wageningen. Hier is de liefde voor ongediertebestrijding verder gegroeid. Het is niet alleen het bestrijden van ongedierte dat dit vak zo mooi maakt. Er zitten nog veel meer mooie kanten aan, zoals de gehele biologie achter de zogenaamde plaagdieren. Bovendien is elke dag anders. Verschillende beestjes en locaties vragen om een andere kijk en een andere aanpak. Het klantgericht werken is een belangrijk speerpunt. Daarnaast is het zo snel mogelijk oplossen van het probleem altijd het doel. Er wordt altijd zo hard mogelijk gewerkt om het woongenot terug te laten keren. Dat geeft dan ook de meeste voldoening aan dit mooie beroep.