Wespenbestrijding Hilversum

Neem contact op met VDM Ongediertebestrijding voor wespenbestrijding in Hilversum 

Binnen 24 uur een offerte in Hilversum

Heeft u met spoed behoefte aan wespenbestrijding in Hilversum? Dan bent u bij VDM Ongediertebestrijding aan het juiste adres. Wij kunnen binnen 24 uur een offerte maken en snel bij u op locatie komen om diverse diensten uit te voeren. Bekijk bij onze diensten welke soorten ongedierte wij naast wespen allemaal bestrijden. 

Heeft u last van wespen als u in de tuin zit? Of wordt er schade aangericht in uw huis door houtworm? Misschien wordt u gek van rode jeukende bultjes die veroorzaakt worden door vlooien? Al deze problemen kan VDM Ongediertebestrijding oplossen. Snel en zorgvuldig gaan onze professionele ongediertebestrijder te werk in de omgeving van Hilversum.

 

Neem vrijblijvend contact op voor wespenbestrijding in Hilversum

Wespenbestrijding Hilversum

Hoe werkt wespenbestrijding?

De werkwijze om een wespennest te bestrijden is als volgt:

  • Allereerst wordt gekeken waar het nest zich bevindt;
  • Vervolgens wordt gekeken hoe het wespenprobleem het best opgelost kan worden;
  • Wanneer de inspectie is uitgevoerd wordt overgegaan tot actie. Beschermende kleding moet ervoor zorgen dat de wespen niet kunnen steken en het nest op een veilige wijze kan worden verwijderd. 

Waar mogelijk gebruiken wij geen gif en verwijdert VDM Ongediertebestrijding het hele nest. Mocht er geen mogelijkheid zijn om de wespenbestrijding zonder bestrijdingsmiddel te voltooien, dan spuiten wij gif poeder in het nest waardoor het vaak al binnen 24 uur niet meer actief is. Lees meer op onze pagina over wespenbestrijding. 

VDM Ongediertebestrijding logo

Over VDM Ongediertebestrijding

VDM Ongediertebestrijding staat voor een snelle en zorgvuldige service. Wij begrijpen dat het vervelend is om het woongenot te verliezen. In sommige gevallen geven plaagdieren zelfs een onveilig gevoel in uw eigen huis. Wij doen er dan ook alles aan om op een veilige, verantwoorde manier de problemen te bestrijden. Veel vormen van particuliere bestrijding van de plaagdieren hebben weinig effect, of werken zelfs averechts. Wij adviseren dan ook altijd om een expert naar de problematiek te laten kijken. Wacht niet tot het te laat is, zoals vaak gebeurt. Hoe eerder het probleem wordt aangepakt, hoe eenvoudiger het meestal gaat.