Wespenbestrijding Loosdrecht

Neem contact op met VDM Ongediertebestrijding voor wespenbestrijding in Loosdrecht 

Binnen 48 uur in actie in Loosdrecht

 

Bij een ware wespenplaag wilt u goed en snel geholpen worden. Geen punt, want VDM Ongediertebestrijding staat voor u klaar. Wij zijn bij u in de buurt van Loosdrecht actief en dus snel aanwezig om een plaag aan te pakken.

VDM Ongediertebestrijding is binnen 48 uur beschikbaar in Loosdrecht om wespen en ander ongedierte aan te pakken. Neem dan snel contact op met ons voor een offerte en een afspraak! Bel ons of stuur een bericht via het contactformulier. 

Neem vrijblijvend contact op voor wespenbestrijding in Loosdrecht

wespenbestrijding Loosdrecht

Hoe werkt wespenbestrijding?

De werkwijze om een wespennest te bestrijden is als volgt:

  • Allereerst wordt gekeken waar het nest zich bevindt;
  • Vervolgens wordt gekeken hoe het wespenprobleem het best opgelost kan worden;
  • Wanneer de inspectie is uitgevoerd wordt overgegaan tot actie. Beschermende kleding moet ervoor zorgen dat de wespen niet kunnen steken en het nest op een veilige wijze kan worden verwijderd. 

Waar mogelijk gebruiken wij geen gif en verwijdert VDM Ongediertebestrijding het hele nest. Mocht er geen mogelijkheid zijn om de wespenbestrijding zonder bestrijdingsmiddel te voltooien, dan spuiten wij gif poeder in het nest waardoor het vaak al binnen 24 uur niet meer actief is. Lees meer op onze pagina over wespenbestrijding. 

VDM Ongediertebestrijding logo

Over VDM Ongediertebestrijding

VDM Ongediertebestrijding staat voor een snelle en zorgvuldige service. Wij begrijpen dat het vervelend is om het woongenot te verliezen. In sommige gevallen geven plaagdieren zelfs een onveilig gevoel in uw eigen huis. Wij doen er dan ook alles aan om op een veilige, verantwoorde manier de problemen te bestrijden. Veel vormen van particuliere bestrijding van de plaagdieren hebben weinig effect, of werken zelfs averechts. Wij adviseren dan ook altijd om een expert naar de problematiek te laten kijken. Wacht niet tot het te laat is, zoals vaak gebeurt. Hoe eerder het probleem wordt aangepakt, hoe eenvoudiger het meestal gaat.